Followers

April 11, 2011

Blogger dizaman sekolah


contest KAMI FOTOGENIK 


Hey blogger..salam.. AH join ini contest yang dianjurkan oleh MR VAMPIRE..hoho.. hari tuh join fotogenik.. ney zaman sekolah.. OHHH sekolah.. AH rindu bangat nak mau MEE GORENG acik kantin :) :) sedap nokk...nak round2 sekolah. ala. MAKLUM laa. AH dulu kat sekolah HOTT !! kau ada ?? AH dulu jadi PRS.. tau kan ? PERSATUAN RAKAN SEJENIS !! OITTTT bukan lo.. hehehe * PERSATUAN RAKAN SEBAYA.. baik aku ney.. AH bagi nasihat kat budak2..last2 AH kene buli balik.. HAHAHA. 

CIRI2 yang diingini dari MR VAMPIRE :


NAMA KELAS : 5 MELUR ( budak ICT )





KENANGAN MANIS : * AH rasa semua peristiwa disekolah yang berlaku terhadap AH , semua istimewa...AH ney hidup berkawan dan once kawan AH x datang , jadi gile AH dibuatnye..paling manis actually AH study bersama classmate dan cikgu2 yang HOT2 !!!HEHEHE




KENANGAN PAHIT : * AH teringat time AH jadi ketua kelas , memang NERD abies laa.. mcm ney kes dia...pada suatu hari... di pagi yang hening :) :) sepatutnya kelas AH mesti pegi dewan kuliah pada waktu yang ditetapkan.. then AH sebagai ketua . . memekik laa.. KORANG NANTI PUKUL **** PERGI DEWAN KULIAH... classmate AH semua buat bodoh jea.. buat keje..pastu ada menyampuk.. ALA X PENTING PON BAIK KETE STUDY : ):) study konon.. AH pon selambe..so satu class x pergi dewan kuliah.. TIBE2 kelas AH kene naik displin =,= time ney yang best.. :) :) satu kelas kene longgok kat bilik displin .. malu siot.. kene tayang muka..AH yang muka suci ney..amat kesal dan malu.. HUHU.. malu nokk !!




CIKGU YANG AH X SUKE : * sapa ek ? actually AH ney baik sangat.. x pernah nak benci2 cikgu.. tapi kebanyakannye AH x suke cikgu muka bengis yang mcm nak makan org..AH x suke.. tengok la muka AH suci kan ???


*suci tak ?? =,= ney la PRS :) :) banggenye :) :)



CRUSH DEKAT SOMEONE : * Actually x de kot... AH x pernah nak becinta2 ney ;) :) malas.. lagi pon AH dah berpunya :) :) <3 only him gonna be <3 AHAKX...sayang awak !!! HAHAHAH



KENANGAN DISEKOLAH SERI AMPANGAN :



*ICT*

AH menang moto !!!


*penerimaan anugerah cemerlang* :P



*silent killer*




*sebelum SPM start*


*SPM is over*

2 comments:

The Lady & Mr Vampire said...

kita sama umo ea? haha.. oh, btw, cm gi ni.. patutnya, kt bahagian komen tu, kne letak url entry tw.. bukan url belog. hee..

nnti klo letak url belog, nak kesan entry ni susah. heh.. perasan x? ke tak perasan?

btw, jp aq post 1 1 url,, jgn lupa jenguk a few ckul yg coolio & their experience :)

Aizat Hamdan said...

Ohh. sosorry :) AHHA