Followers

January 31, 2011

For Gamers Only



.hack//roots
 * Dot HACK*

.hack GU


Hey blogger.. most wanted for gamers only.. ngeeh3.. ni feq nak story sikit pasal game ni.. maybe game baru bg feq.. sbb sebelum ni x pernah tgk game ni.. and feq tertarik..time feq singgah game shop, then mata feq tumpu tajam kat game ni. mcm ade aura.. mak kate org mcm ade shiek.. ek mcm ne ntah nak mengeje....yang unik nye game ni.... korang tau kan.. kalo game tuh..bukan mcm drama yg ada episod atau vol.. uniknya game ni ada vol. pada mulanya x paham jugak main game ni GUESS WHAT!! jalan cerita x tau.. then kene buat mission..tunggang langgang... GUESS WHAT!! x tau jalan cerita.. mcm tuh laa..game ni boleh di kategorikan game adventure... ye la x nampak lawan2 tuh.. kuasa2 tuh.. ini la yg buat feq tertarik dengan game ni. GUESS WHAT !! feq suke game jenis adventure + power/kuase.. mgg fav betul... x ingat dunia feq main...GUESS WHAT!! feq x matang lagi.. ceeh.. ayat... ..
meh feq kenalkan character dalam game ni.

Haseo
* mamat ni name die Haseo*

Atoli
* Minah ni namenye Atoli*

Silabus
* Silabus*


lagi satu menarik game ni.. sbb kita bolah invite kawan2(dalam game) join through the mission... pilih je mane kawan nak.. tetapi ada mission tuh dah tetapkan party2 nye sendiri...kalo korang nak rase kenikmatannye..pegi beli..hahaha....
Good Luck Gamers



1 comment:

Mrs. Anis Laila said...

follow kite balik taw...rawr..~~