Followers

December 16, 2010

Good-bye school part 2

If i had to leave without youm what kind of love would that be..









**jgn tiru aksi saya. dah mcm minah dangdut nak sign jee :) puuii !!

**percaya lah , memang susah nak dapat situasi mcm ni lagi..dgn kawa2n terbaek dalam hidup feq :) huhuhu..Guess What !! i'll missing you guys,huh. meleleh air mate. :( hidup ngan korang selama 2 tahun dah, mcm2 dugaan yg feq terpakse tempuhi dgn korang,korang jugak bnyk mengubah diri feq no matter dalam atitude of fashion matter :) puuuii !! hahaa..feq bute fashion kot :) entah laaa..huhuhu.sayu hari bile nak langkah     sekolah...sekarang masing2 dah mulai haluan mereka masing dan termasuk lah feq :) ada sampai nak jadi pelakon.. ? HELLLOOO..huhuhuhu PPPUUUII!! good luck laa k..jadi la ape2 pon.janji kite selese kan3 ?
So long guys.i'll missing you so freakin' bitch much !!! hahahhaa

6 comments:

Nur Lailatul Mohamad Anuar said...

guess what..muke kamoo mcm membe saya dari kuala pilah..

ash_asyraf said...

abg feq, , cantik la posing~ hahaha*

Aizat Hamdan said...

Lailatul : ye kee ? name depa sapa ? hahahaha..

Aizat Hamdan said...

Ash : really ? ke adik kutuk ? hahahha.siyes mcm minah dangdut :P hahahhaa

EKIN said...

saya comel disitu , macam artis doee . untung mohd feezuan dapat saya . haha . ptfff macam haram aku tengok !! grrr

Aizat Hamdan said...

ape ko merepek ni shikin ? hahaha