Followers

December 11, 2010

**I'm gettin' 17 years old.. !!


Good-bye school.so long S**** :) :) opssss..



huhu..jahat kan ? hahaa..x de la. rase mcm lega,rase beban dalam otak terasa ringan sikit laa :Pdan hidup feq kini tertumpu pada masa depan..dan kini feq mula berdikari,Guess wht !! selama ni , semue ditanggung oleh parent..dah mcm budak2 dah feq ni.. dan korang nak tau..feq ni x pernah rase nak shopping ngan kawan2 even pon classmate, ini kerana kawalan ketat teramat dari keluarga,mgg ade kebaikannye,tapi sebagai remaja **REMAJA KAA ?* hahatengok budak2 jalan2 pergi sana-sini,tergelak HUA HUA HUA...rase mcm intersting jugak.and i wanted to try so. :)feq ni dah la budak yg selalu terperat dalam rumah,terperap dalam bilik..goyang sana-sini,guling sana-sini :)rampir setiap hari melihat anak2 remaja,naik teksi,bas pergi hangout.rase mcm best sgt2 :)nak jadi seperti dieorg :)
**back to undone :)
feq skrng dah abis sekolah.so skrng aim feq dah x tentu hala dah.x tau nak wat pe.yeaah.Guess What !! dulu ade je nak buat,ulang kaji,nak belek2 buku,wat latihan..tapi skrng ?? uhhu..kosong..bangun pagi,jogging,balik umah,mkn,main game HARVEST MOON ** my fav game LOL..itu la rutin feq seharian..adoooi..
sekarang semue terletak dlm genggaman feq.nak jadi ape besar nnt..tapi feq teringin nak jadi fashion designer, tapi parent x kasi..huhuhu sedih aje.and skrng feq x tau nak jadi ape.adoii.jiwa kacau betul.and now feq nak cari kerje.. !! whooaa !!! first time cari keje wah.. !! kelas kau maria !!
feq mane la reti nak cari duit ni..huhuhu.kwn2 semue sibuk nak jadi casher la,promoter la,waiter la,anything laa,tapi feq x tau laa nak jadi ape.x de pengalaman..adoii,tapi dgr cite feq nnt jadi officeboy :) hahaa. dekat syarikat cousin:)huhuhu..mintak2 la jadi...kehidupan feq ni mcm goyang kaki jea. :) hahaha..itsss ** x baik berlagak. :9 sorry korang. :)uikks.dah panjang dah feq tulis.korang mesti belit2 nak bace kan ?? hahaha...
sape bace sampai habis THANKS YAA.. ** and bg la ape coment ke.respond ke ek ? huhu..


And jgn lupe ek.wish beday feq :) igt SEBELUM CHRSMAS :) 24/12.. :P

5 comments:

EKIN said...

jangan jadik budak jalanan , kite budak hot . tak main naik bus nie . HAHAHA

Aizat Hamdan said...

haha.bnyk laaa.. bas utuk semus lapisan masyarakat :p

EKIN said...

memang lahh weii.tapi kita dah naik kerta dah.tak lame lgyy ko nk pinpin depan rumah ak kan. 'ekin jum kua jum'
haha , so kite tk nek bus lagi dah . hukhuk

Aizat Hamdan said...

hahaa... ape lagi keliling bumi laa :0 haha

EKIN said...

jum . pegi kasino sekali jgn lupe . haha