Followers

December 20, 2010

**Mulanya disini..

**Mulanya disini,ku kenali dirimu,sehingga kini,hingga ke akhir watku <3



**Location: KFC,Seremban



PUUUII!! sweet gile time ni :)

**siyes feq ckp,time ni feq mgg gile lah..Guess What !! yela, feq budak2 yg selalu terperap dlm rumah.tibe2 dapat pulak hangout yg mcm ni..Puuiii !! tuh yg jadi separuh beruk tuh. :P hahahahhaa..
pergi koke terlompat2..dah mcm cengkerik.hahaha..tapi siyes feq ckp mgg best laaa keluar ngn korang..bile lagi kite wat mcm ni lagi.. hahaha..mgg huru-hara dibuatnye...org pon pandang laen mcm je budak ni.. hahahaa..dah mcm budak setan feq ni..huhuhu..time ni siyes feq ckp,mgg x nak balik umah..hahaha.nak enjoy jee..tapi x leh kan.Guess What !! ye laaa..nnt parent marah pulak..nnt feq dah bebas..perghhh.nak balik kul 3 pagi pon x apa. :P hahahaahha... nak jalan2 sampai tercabut kepala lutut...hahahhaha..
huuhh !!feq harap korang buat la mcm ni lagi k..mgg best !!!!
nnt harap2 korang buat la lagi sempena hari jadi feq k..hahahhahaa....jgn lupe okeeye :)
time kat RUBY!! mgg best...nyanyi lagu FAUZIAH LATTIFF LA..ZAITON SAMEON laa.perrrghh !!! yg bestnye feq nyanyi soran2g lagu tuh..dieorg kononye x minat lagu tuh..padahal..dalam hati nak nyanyi lagu tuhh..yelaaa. malu la katekan...x maen lagu2 lamee. eleh. poyo jek... hahhahahaa...feq taram jee. lagu ape.nyanyi jeee :) jnji kite enjoy :P:P

**Sama2 menjejak mimpi, sama2 turun kelembah sepi,suka-duka..bersama dirasai..

3 comments:

EKIN said...

saya sanggap semua ini . rindu korang :(

Aizat Hamdan said...

don't be sad.... minggu depan aq dah nak berankat :) :) i'll missing uoll !!

muH-d Azly said...

ish3 kesian erk feq...baru rasa itu "enjoy", xpa2 keep it up..nanti akan rasa lebih lagi, tapi INGAT jaga diri....***tapi seriesly statement feq "pergi koke terlompat2..dah mcm cengkerik" wakakkaka!!! TAHNIAH!!