Followers

April 20, 2011

AIZDEAN. Aishiteru

Hey blogger..salam.. korang mesti kenal kan ? anak jati malaysia yang kini menetap dan menjadi penyanyi TOp di jepun.. ini dia.. AIZDEAN atau dikenali sebagai Aizuddin...AIZDEAN telah berjaya menempah nama di jepun .. dengan lagu2 hits nya seperti  I NEED YOU , lagu tuh sedap sangat.. AH suke tau..kini Aizdean terus menjayakan dirinya sebagai penyanyi J-pop yang terkenal..AH pasti ramai minah2 minat kat dia..AH suke dengan suara Aizdean ni ketika beliau terpampang di dada2 akhbar tentang populariti dirinya di jepun..start tu AH terus download lagu2 nya.. sedap bile didengar..ye la orang malay nyanyi jepun.. lain dari org jepun asli.. best sangat2..!! Apa pon AH ucapkan semoga berjaya di negara orang.. !!










*lagu ney AH dah hafal lirik..


Ada satu lagu baru Aizdean , tapi maybe belum buat lagi kot official video.. MY HERO !! Aizdean feat Itsuka..


3 comments:

kyu delaila said...

die ni mmg best...
even dh popular kt sane tp x sombong pon
doakan semoge die more success kt sane ^^

Aizat Hamdan said...

YUP !! AIZDEAN THE BEST

A'an said...

Ish. Nape baru tau pasal Aizdean ni? Aihh. First time dgr lagu my hero sumpah dah jatuh cinta tetiba. HAha..