Followers

April 24, 2011

OMG | Naked Gym



Hey blogger..salam.. is a very long time AH x update entry.. maklum la AH ni malas sikit sbb AH layan game.. AHHAA..seriously AH kalo dapat game..memang x ingt dunia you.. HAHA.kadang2 sampai malas keluar rumah sebab nak menghadap game..layan wehh..ok BACK TO UNDONE.. korang mesti pernah pergi gym kan.. ? terutamanya lelaki la..perumpuan pergi gym ada sesetengahnya ..nawaitu lain.. HAHAA. cari umpan. :) ok AH nak bagi tau pada sapa2 x tau apa gym tuh.. HAHAHA.. gym tempat dimana manusia bersenam untuk menyihatkan badan..mengikut spekulasi orang..ramai menganggap gym untuk orang yang berada je.. AH rasa x kot..sekarang semua mampu pergi gym..dengan pakaian khas ke gym...SEGAK,HANDSOME,MACHO..tapi AH terbaca satu article ney..tentang satu kebenaran bahawa ada sebuah gym yang terletak Spain....as we know gym is the place those who want to mengisi masa lapang mereka dengan bersenam.. AH x sangka gym kat spain.. boleh dijadikan gym bogel.. OMG !!! bestnye.. semua telanjang... AHAKKK..you tau.. ?? NAKED YOU !!!..AH suke.. hahaha..korang nak tau ??? HAHAHA..


THE NAKED GYM !!!!!

Members of a new nudist gym in Arrigorriaga, Spain. Image courtesy Jordi Alemany i Santanach

OMG !!!!



2,3 kali AH kelip mata time baca article ney.. OMG.. gile you.. selera ke nak g gym kalo mcm tuh ???gile mak nak !!! AH x selalu lah pergi gym sbb apa ? sbb geli la tgk badan terlampau SASA..rasa terseksa diri kalo tengok..jeles pon ada gak :P :P.. AH selalu bersenam dekat rumah je..kadang2 lepas bangun tido..atas katil pon bersenam..pagi2. AH makan.. then terus masuk dalam bilik parent sbb alatan gym dalam bilik parent...kadang2 dapat mengisi masa lapang AH ney....AH x tau nak cakap apa... gym kat spain BEST !!! HAHAHA. AH rasa nak kumpul duit bnyk2 then pergi sana..nak tanya sorang2..x malu ke naked dalam gym.. :P

7 comments:

Shairazi Saidin said...

omaigosh!!! GELI doh..kalo tuff2, keregga2 x pe la gak..tayar spare lebih kot.;p

Aizat Hamdan said...

HAHA. tuh laaa.ish sabar je la.. :)

Ninie Shafiqah said...

omg. giler arr gym neyh. entah pape laa diorng neyh. ish3

Aizat Hamdan said...

ISH !! SABAR JE LA.. ninie suke kan ? :P

Ninie Shafiqah said...

hahaha. xde makna nyew ninie suka. haha. lau badan ketul2 tu xpe laa gak. hahaha :P

Aizat Hamdan said...

aik ?? ada hati jugak..badan berketul.. GATAI.. :P

Ninie Shafiqah said...

HAHAHA. gurau2 jerh. :D