Followers

April 1, 2011

Hobi saya..=,=




Hey blogger , jika nak dimention kan dengan H.O.B.I , mesti nampak childish =,=.. aku x kesah laa. ni hobi aku.. sejak kecik aku selalu diajar melukis (maklum la parent architecture)..agak laa.. tp aku x la expert mana nak lukis tp cuma sekarang aku nak asah bakat je...dari dulu lagi sejak sekolah , dari sekolah rendah aku suka melukis even dah msk peringkat menengah atas , tetap nak amik seni lukis..tapi lukisan aku x pernah nak jadi perfect.. mcm bebudak je lukisan aku... 




* hobi masa lapang (lukis pic orang)


* macam bebudak je , tapi aku still nak prove lagi *




*resah*



APA HOBI KORANG ??

7 comments:

Shairazi Saidin said...

Gile cantik. DUlu masa darjah 5 SM pandai la buat potret. Tp, bakat terpendam dah dibiarkan, jenuh kena asah kan?? HEHE.

Latest carut: http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/webcam-dengan-bruno-mars-ko-mampu.html

Aizat Hamdan said...

haha. not much laa. still nak asah lagi tajam2 :)

dD said...

lukis pic yadi please... :p

Aizat Hamdan said...

yadi !!!!! napa off fb :( :( .. nak lukis mcm ne... pic yadi x de :(

dD said...

anythg text yadi k...
yadi send vie email...

Aizat Hamdan said...

ohh. ok yadi :) :) :)

josua said...

wah ! Cntik2, ak ta pndai m'lukis p0wn!haha