Followers

April 2, 2011

Any special with DOMO Kun ??

Hey blogger , salam/selamat petang.... korang familiar dgn patung bernama DOMO KUN ?? haaa. boleh dilabelkan trademark RAWR !! tuh.. yeahh.. acctually aku tertarik dgn patung ney , tapi x de la sampai tahap gaban nak suke patung tuh..sampai beli beg , wallet , selipar ... mgg semuanya DOMO KUN laaa... dess... mcm kawan aku ni. mgg minat gile kot dgn patung ni... unfortunatelly.. kawan aku dah delete blog dia.. apa la kau.. baru nak promote kau =,=..menyesal aku wat entry ni.. hahaha.. btw , i'm still go on :) :)...



Domo-kun.





domo-kun
*comel*



domo-kun
*kasut =,= *

Domo
*entah laa*

8 comments:

syairahmohdanuar said...

i love domokun!!! >.<

Aizat Hamdan said...

yeaaah :)

Shairazi Saidin said...

SM beli hadiah beg Domo Kun dekat anak sedara SM. Dia baru umor 2 tahun. Dia gemok and comel mcm Domo Kun. Dia pakai beg tu nampak COMEL GILER! Suke jugak Domo Kun!!!!

Aizat Hamdan said...

HAHAHA.. semua suke domo kun =,=

Shairazi Saidin said...

TAHNIAH!!! Wartawan dari Planet Marikh membuat liputan pasal blog anda! Sekarang, anda sudah popular di Planet Marikh! Sila terjah untuk mengetahui kebenarannya! HAHA.

TEKAN UNTUK BERLEPAS KE MARIKH>>>> http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/10-blogger-paling-seksi-in-review.html

Aizat Hamdan said...

huhuhu :) :) :) suke gilee !!! thanksssss :)

Innanie | Ariffin said...

saya suka domokun sbb warna coklat tu sedap. tak caya meh datang blog tgk byk domo kun!!!

http://coklateyes.blogspot.com/

Aizat Hamdan said...

hehee. ok.. btw , thanks sbb follow :) :)