Followers

April 12, 2011

HOTEL HELLO KITTY

Hey blogger..salam/selamat malam.. AH nay cer sikit dengan warna PINK ney.. bagi perempuan agak selesa la. tapi lelaki ? korang suke pink ? HAHAHA.. apa kes..semua nak pink..its ok laa.. fav colour kan. tapi jagan la sampai nak semua pink. pening den tengok..rumah nak pink ney dia !! bg perempuan memang la dominan. tapi lelaki ada sesetengah suka , based on the face la.. that why dia org call JAMBU :) :) pink pink pink..issh2,..ada ka lelaki suke HELLO KITTY ? ? kesian..  memang dia katakan pink ney warna kelembutan , tapi kan kalau semau pink. mau pitam AH tengok.. mcm rumah kat bawah ney :) ney lagi AH pekenal kan and promote sekali gus.. HOTEL HELLO KITTY : ):) :)




APA KES !!


http://3.bp.blogspot.com/_VoKNITmeJt0/TPtCZ4-dkbI/AAAAAAAAAZU/OMnhBk3qmEQ/s1600/hello+kitty.jpg




*jemput2 , buat mcm rumah sendiri =.= *











Kalo korang nak tau..for sure HOTEL HELLO KITTY ney , kat JAPAN.. guess what ! pengasas HELLO KITTY pon orang jepun kan.. korang tau sapa ? HAAA. AH kenal kan..YUKO YAMAGUCHI... dia lah pengasas HELLO KITTY :) :) :) comel.. rupanya dah tua dah.. HAHAH



*ramai ckp dia dah mati sbb earthquake kat jepun yang dasyat.tapi cousin AH ckp dia hidup lagi..doakan cousin AH kat SENDAI k. AMIN. moga2 selamat :) :)








7 comments:

Ninie Shafiqah said...

comeyy nyew. :)

zera said...

glerr larhh..
konfem mahal.. huu

Aizat Hamdan said...

HAHA. tuh la. confirm punye :) :) so expensive

miss'ENH said...

huhu..comey nye. :)

Aizat Hamdan said...

HEHE . of coz la :)

Shairazi Saidin said...

Jamban pon HELLO KITTY? Hahahaha. Moga2 cousin AH slmt hendaknyerr..

Entry khas buat Yuri Gagarin!

http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/berak-dalam-seluar-kisah-sedih-yuri.html

Aizat Hamdan said...

thanks SM ...